Skip to content

VELUX PARTNER

Officieel VELUX montagepartner

Het monteren van een dakraam of dakserre vereist zowel vaardigheid als ervaring, als de juiste gereedschappen en materialen. Het proces om VELUX producten te monteren is zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd om tot een uitstekend eindresultaat te komen. 

Wanneer je bijvoorbeeld jouw huis renoveert, is het van essentieel belang dat dit professioneel en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Daarom raden we het aan om jouw VELUX producten te laten monteren door een erkende VELUX montage partner zoals wij. 

Het begint bij deskundig advies uitbrengen gebaseerd op jouw wensen, mogelijkheden in het huis en eindigt pas wanneer de VELUX dakramen of dakserres op de juiste manier zijn geïnstalleerd.  

Stefan van Tilburg
Stefan van Tilburg
2023-05-16
Super service! En een prachtig resultaat.
Sylvia van Dongen
Sylvia van Dongen
2023-05-12
Vriendelijk, goed en vakkundig gewerkt en netjes opgeleverd. Top.
D K
D K
2023-04-11
Goede service, kwaliteit en scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden met RiddersMontage.
Michel van Bilsen
Michel van Bilsen
2023-04-03
Vakwerk binnen een dag. Twee oude dakramen vervangen voor een 3 in 1 en dakraam. Nette afwerking, erg tevreden.
Wouter Hermus
Wouter Hermus
2023-03-21
De Ridder montage heeft voor de 2de keer Velux ramen geplaatst bij me. Ik ben er zeer tevreden oven Ridders komt mooi op tijd en doe keurig wat de afgesproken bedoeling me Velux raam staat er netjes/ mooi in vakwerk dus.
marc en renate oomen-kerstens
marc en renate oomen-kerstens
2023-01-25
Top bedrijf geweldige service en Montage
Joery Dekkers
Joery Dekkers
2022-11-28
Vandaag zijn er bij ons 2 velux dakramen geplaatst in onze nieuwbouwwoning en wij kunnen niets anders zeggen dan dat er echt vakwerk is afgeleverd door Ridders montage. Alles is erg netjes afgewerkt. Communicatie en bereikbaarheid voorafgaand aan de plaatsing als zeer prettig ervaren. Je krijgt snel en duidelijk reactie op vragen en een passend advies voor de wensen die je hebt. Ook tijdens het monteren tijd voor een praatje om bijvoorbeeld uit te leggen hoe die het e.e.a. gaat aanpakken. Dat wekt vertrouwen. We kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Malou van Rede
Malou van Rede
2022-11-15
Ronny heeft bij ons 3 dakramen geplaatst! We zijn ontzettend tevreden. Zijn werk ziet er goed en kundig uit. Hij komt op tijd en werkt netjes. Communicatie is ook super verlopen! Ik raad Ridders Montage zeker aan voor het plaatsen van ramen!
Patrick
Patrick
2022-10-31
Vriendelijk en goede prijs kwaliteit. Netjes gewerkt en een echte aanrader
Angelique Frijters
Angelique Frijters
2022-08-05
Mooi groot raam geïnstalleerd op slaapkamer schuine wand 3in1 velux raam Keurig geïnstalleerd en alles netjes afgewerkt Top

Download gratis de VELUX brochure!

Download Brochure

Wat kun je verwachten?

  • 6 voordelen van een VELUX dakserre
  • 10 tips voor een beter binnenklimaat
  • Alle mogelijkheden van de VELUX dakserres
Mockup-Velux-Dakkapel-online-Brochure-nieuwe-stijl-WEB.pdf