Skip to content

VELUX DAKSERRE

VELUX DAKSERRE

Val in slaap met zicht op de sterren!

Sta op met een ruimtelijk gevoel. De VELUX dakkapel serre is uniek in het creƫren van ruimte met meer daglicht en frisse lucht.

Een traditionele dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Hierdoor kan daglicht slechts beperkt de kamer binnenkomen. De nieuwe VELUX dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht de woning binnen komt. Hierdoor hebt u niet alleen de extra ruimte die u van een dakkapel verwacht, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

Bovendien is de VELUX dakkapel serre in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. De opbouw steekt niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor geen vergunning vereist is.

Velux-Dakserre-Ridders-Montage-5
Velux-Dakserre-Ridders-Montage-4
Velux-Dakserre-Ridders-Montage-1
Velux-Dakserre-Ridders-Montage-2

Ridders Montage montage is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de Velux dakserre.

De dakserre op de afbeeldingen is ongeveer 250 x 250 cm en is voorzien van wit gelakte Velux dakvensters welke zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen.
Uiteraard zijn ook de kunststof dakvensters toe te passen en zijn alle zonweringen van Velux toepasbaar in de Velux dakserre.

Bekijk ook eens de montage video op ons YouTube kanaal Ridders Montage

Voor een vrijblijvende offerte kunt contact met ons opnemen