Skip to content

VELUX VERGUNNINGSVRIJE DAKKAPEL

De vergunningsvrije dakkapellen van VELUX!

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om jouw zolder om te toveren naar een ruimte met meer daglicht en frisse lucht? Dan is een VELUX vergunningsvrije dakkapel dé oplossing. Bij Ridders montage bieden we de beste kwaliteit vergunningsvrije dakkappellen aan van VELUX. Ridders montage is gespecialiseerd in de verkoop, montage en vervanging van VELUX dakramen en vergunningsvrije dakserres. Wij regelen alles van A tot Z. Heb je nog een vraag? Neem dan direct contact met ons op!

De voordelen van een vergunningsvrije dakkapel

Een VELUX dakserre biedt veel voordelen. We zetten er hier een aantal onder elkaar. 

Meer daglicht: Een traditionele dakkapel heeft verticale ramen en een plat dak. Om deze reden kan er daglicht maar op een beperkte manier binnenkomen. Bij een vergunningsvrije dakserre van VELUX komt er juist meer daglicht binnen. Dit komt doordat het dak op een slimme manier ook uit dakramen bestaan. Op deze manier komt er wel tot 3 keer meer licht binnen.

Frisse lucht: Naast het vergroten van de ruimte en meer daglicht, biedt deze VELUX dakserre ook meer frisse lucht. Zeker op een ruimte op zolder. Door de ventilatiemogelijkheden in de dakramen, zorgt dit voor meer frisse lucht.

Geen vergunning: Een vergunning is voor de VELUX dakserre niet nodig. Een vergunning is pas nodig wanneer opbouw hoger ligt dan 60 cm uit het dakoppervlak. Om deze reden is deze vergunningsvrije dakserre een ideale vervanger voor de dakkapel.

velux vergunningsvrije dakserre
Stefan van Tilburg
Stefan van Tilburg
2023-05-16
Super service! En een prachtig resultaat.
Sylvia van Dongen
Sylvia van Dongen
2023-05-12
Vriendelijk, goed en vakkundig gewerkt en netjes opgeleverd. Top.
D K
D K
2023-04-11
Goede service, kwaliteit en scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden met RiddersMontage.
Michel van Bilsen
Michel van Bilsen
2023-04-03
Vakwerk binnen een dag. Twee oude dakramen vervangen voor een 3 in 1 en dakraam. Nette afwerking, erg tevreden.
Wouter Hermus
Wouter Hermus
2023-03-21
De Ridder montage heeft voor de 2de keer Velux ramen geplaatst bij me. Ik ben er zeer tevreden oven Ridders komt mooi op tijd en doe keurig wat de afgesproken bedoeling me Velux raam staat er netjes/ mooi in vakwerk dus.
marc en renate oomen-kerstens
marc en renate oomen-kerstens
2023-01-25
Top bedrijf geweldige service en Montage
Joery Dekkers
Joery Dekkers
2022-11-28
Vandaag zijn er bij ons 2 velux dakramen geplaatst in onze nieuwbouwwoning en wij kunnen niets anders zeggen dan dat er echt vakwerk is afgeleverd door Ridders montage. Alles is erg netjes afgewerkt. Communicatie en bereikbaarheid voorafgaand aan de plaatsing als zeer prettig ervaren. Je krijgt snel en duidelijk reactie op vragen en een passend advies voor de wensen die je hebt. Ook tijdens het monteren tijd voor een praatje om bijvoorbeeld uit te leggen hoe die het e.e.a. gaat aanpakken. Dat wekt vertrouwen. We kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Malou van Rede
Malou van Rede
2022-11-15
Ronny heeft bij ons 3 dakramen geplaatst! We zijn ontzettend tevreden. Zijn werk ziet er goed en kundig uit. Hij komt op tijd en werkt netjes. Communicatie is ook super verlopen! Ik raad Ridders Montage zeker aan voor het plaatsen van ramen!
Patrick
Patrick
2022-10-31
Vriendelijk en goede prijs kwaliteit. Netjes gewerkt en een echte aanrader
Angelique Frijters
Angelique Frijters
2022-08-05
Mooi groot raam geïnstalleerd op slaapkamer schuine wand 3in1 velux raam Keurig geïnstalleerd en alles netjes afgewerkt Top
image00023

Onze werkwijze

Wanneer wij een VELUX vergunningsvrije dakkapel plaatsen werken wij altijd volgens een vaste werkwijze. Zo ontstaat er later geen verwarring.

Offerte: Als deze vergunningsvrije dakkapel van VELUX de keuze is voor jou, dan kun je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze offerte is aangepast naar jouw situatie en indien noodzakelijk maken we een afspraak op locatie. 

Montage: Wanneer wij een vergunningsvrije dakserre bij je komen plaatsen, zorgen we als eerst voor bescherming van de vloer en overige meubels die op zolder staan. Wij zorgen uiteraard dat de constructie van het dak behouden blijft. Ook over de isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij realiseren alles van A tot Z.

Afronding: Binnen een gemiddelde van 4 uur zijn we klaar met de montage. Hier geven we je nog een instructie over het gebruik en het onderhoud en je kunt nu genieten van de licht en ruimte op zolder!

Onze gerealiseerde projecten

Is de vergunningsvrije dakkapel iets voor jou?

Is deze VELUX vergunningsvrije dakserre iets voor bij jou thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte op! Naast online zoeken naar een dakserre, hebben wij ook een showroom! Op afspraak is deze geopend en kun je met eigen ogen onze vergunningsvrije dakserres bekijken. Maak nu snel een afspraak!

Ben je benieuwd naar de kosten van een VELUX vergunningsvrije dakkapel? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.