Skip to content

VELUX VERGUNNINGSVRIJE DAKKAPEL

VELUX VERGUNNINGSVRIJE DAKKAPEL

De vergunningsvrije dakkapellen van VELUX!

Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om jouw zolder om te toveren naar een ruimte met meer daglicht en frisse lucht? Dan is een VELUX vergunningsvrije dakkapel dé oplossing. Bij Ridders montage bieden we de beste kwaliteit vergunningsvrije dakkappellen aan van VELUX. Ridders montage is gespecialiseerd in de verkoop, montage en vervanging van VELUX dakramen en vergunningsvrije dakserres. Wij regelen alles van A tot Z. Heb je nog een vraag? Neem dan direct contact met ons op!

De voordelen van een vergunningsvrije dakkapel

Een VELUX dakserre biedt veel voordelen. We zetten er hier een aantal onder elkaar. 

Meer daglicht: Een traditionele dakkapel heeft verticale ramen en een plat dak. Om deze reden kan er daglicht maar op een beperkte manier binnenkomen. Bij een vergunningsvrije dakserre van VELUX komt er juist meer daglicht binnen. Dit komt doordat het dak op een slimme manier ook uit dakramen bestaan. Op deze manier komt er wel tot 3 keer meer licht binnen.

Frisse lucht: Naast het vergroten van de ruimte en meer daglicht, biedt deze VELUX dakserre ook meer frisse lucht. Zeker op een ruimte op zolder. Door de ventilatiemogelijkheden in de dakramen, zorgt dit voor meer frisse lucht.

Geen vergunning: Een vergunning is voor de VELUX dakserre niet nodig. Een vergunning is pas nodig wanneer opbouw hoger ligt dan 60 cm uit het dakoppervlak. Om deze reden is deze vergunningsvrije dakserre een ideale vervanger voor de dakkapel.

velux vergunningsvrije dakserre
image00023

Onze werkwijze

Wanneer wij een VELUX vergunningsvrije dakkapel plaatsen werken wij altijd volgens een vaste werkwijze. Zo ontstaat er later geen verwarring.

Offerte: Als deze vergunningsvrije dakkapel van VELUX de keuze is voor jou, dan kun je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze offerte is aangepast naar jouw situatie en indien noodzakelijk maken we een afspraak op locatie. 

Montage: Wanneer wij een vergunningsvrije dakserre bij je komen plaatsen, zorgen we als eerst voor bescherming van de vloer en overige meubels die op zolder staan. Wij zorgen uiteraard dat de constructie van het dak behouden blijft. Ook over de isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij realiseren alles van A tot Z.

Afronding: Binnen een gemiddelde van 4 uur zijn we klaar met de montage. Hier geven we je nog een instructie over het gebruik en het onderhoud en je kunt nu genieten van de licht en ruimte op zolder!

Onze gerealiseerde projecten

Is de vergunningsvrije dakkapel iets voor jou?

Is deze VELUX vergunningsvrije dakserre iets voor bij jou thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte op! Naast online zoeken naar een dakserre, hebben wij ook een showroom! Op afspraak is deze geopend en kun je met eigen ogen onze vergunningsvrije dakserres bekijken. Maak nu snel een afspraak!

Ben je benieuwd naar de kosten van een VELUX vergunningsvrije dakkapel? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.