Skip to content

WERKWIJZE

De offerte

Als u geïnteresseerd bent in een van de producten kunt u bij Ridders Montage geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze offerte is geheel op uw situatie aangepast, indien noodzakelijk  wordt hiervoor een afspraak op locatie gemaakt. Wij werken met vaste prijzen dus geen verrassingen achteraf, de afgesproken prijs is ook de prijs die u betaald. Als u akkoord gaat met de offerte maken wij een afspraak voor de plaatsing van het door u gekozen product.

De montage

Als wij bij u een dakraam monteren zorgen wij ervoor dat er op de grond een dekzeil ligt. Het dakraam wordt op de door u aangewezen plaats gemonteerd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de constructie van uw dak behouden blijft of word aangepast ten behoeve van het dakraam. Wij zorgen ervoor dat de isolatie in uw dak rondom het kozijn aansluit zodat er geen tocht of warmte verlies kan ontstaan. Indien nodig worden de dakpannen op maat geslepen dit is bij ons gewoon bij de prijs inbegrepen. Aan de binnenzijde timmeren wij het kozijn standaard af met wit gegrond hout en koplatten welke ook in de grondverf staan.

Alle afwerking word netjes af-gekit zodat het een mooi en strak geheel is.

Na de installatie krijgt u nog een instructie over het gebruik en onderhoud van het door u gekozen Velux product. De tijdsduur voor de plaatsing van een dakraam is ongeveer 4 uur dit alles is uiteraard geheel afhankelijk van uw situatie.