Skip to content

VELUX DAKKAPEL SERRE

VELUX DAKKAPEL SERRE

De VELUX dakkapel serre voor meer licht in huis

Op zoek naar de beste combinatie voor meer daglicht en ruimte op zolder of in de slaapkamer? De VELUX dakkapel serre brengt hier verandering in. Door de schuin geplaatste ramen krijg je tot 3x meer licht in huis. In vergelijking met een standaard dakraam biedt de VELUX dakkapel serre meer ruimte, doordat deze maximaal 60 cm uitsteekt. Daarnaast is deze voorzien van meer ramen, wat meer daglicht binnen laat. Wil je meer weten over de VELUX dakkapel serres? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

De voordelen van een dakkapel van VELUX

De dakserres van VELUX bestaan uit meer ramen dan een standaard dakraam of een dakkapel. Bij een traditioneel dakkapel bevindt het raam zich verticaal, en is er een plat dak. Hierdoor kan er maar beperkt daglicht binnenkomen. Bij een VELUX dakkapel serre bestaat het dak ook uit ramen. Om deze reden kan er tot 3x meer licht binnenkomen.

Doordat de dakserres van VELUX voor een groot deel al zijn gebouwd, kunnen wij deze binnen 1 dag plaatsen. Het dak is dus binnen 1 dag weer helemaal dicht. Zo hoef je niet bang te zijn voor weersinvloeden en een dak dat enkele dagen open ligt. Je geniet binnen 1 dag al weer van meer ruimte en licht door de VELUX dakkapel serres.

Dakserres van VELUX bieden ook meer ventilatie bovenin het huis. De warmte stijgt op en blijft vaak hangen op zolder. Doordat de dakserres ook open kunnen, geeft dit meer ventilatie op zolder en in het hele huis. Frisse lucht zorgt uiteindelijk ook voor een gezonde omgeving.

De VELUX dakserres steken niet meer dan 60 cm uit. Hierdoor zijn deze dakserres in veel gevallen vergunningsvrij. Mocht u twijfelen of de VELUX dakserre, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

voordelen van een velux dakkapel dakserre
Stefan van Tilburg
Stefan van Tilburg
2023-05-16
Super service! En een prachtig resultaat.
Sylvia van Dongen
Sylvia van Dongen
2023-05-12
Vriendelijk, goed en vakkundig gewerkt en netjes opgeleverd. Top.
D K
D K
2023-04-11
Goede service, kwaliteit en scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden met RiddersMontage.
Michel van Bilsen
Michel van Bilsen
2023-04-03
Vakwerk binnen een dag. Twee oude dakramen vervangen voor een 3 in 1 en dakraam. Nette afwerking, erg tevreden.
Wouter Hermus
Wouter Hermus
2023-03-21
De Ridder montage heeft voor de 2de keer Velux ramen geplaatst bij me. Ik ben er zeer tevreden oven Ridders komt mooi op tijd en doe keurig wat de afgesproken bedoeling me Velux raam staat er netjes/ mooi in vakwerk dus.
marc en renate oomen-kerstens
marc en renate oomen-kerstens
2023-01-25
Top bedrijf geweldige service en Montage
Joery Dekkers
Joery Dekkers
2022-11-28
Vandaag zijn er bij ons 2 velux dakramen geplaatst in onze nieuwbouwwoning en wij kunnen niets anders zeggen dan dat er echt vakwerk is afgeleverd door Ridders montage. Alles is erg netjes afgewerkt. Communicatie en bereikbaarheid voorafgaand aan de plaatsing als zeer prettig ervaren. Je krijgt snel en duidelijk reactie op vragen en een passend advies voor de wensen die je hebt. Ook tijdens het monteren tijd voor een praatje om bijvoorbeeld uit te leggen hoe die het e.e.a. gaat aanpakken. Dat wekt vertrouwen. We kunnen alleen maar zeggen dat we dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Malou van Rede
Malou van Rede
2022-11-15
Ronny heeft bij ons 3 dakramen geplaatst! We zijn ontzettend tevreden. Zijn werk ziet er goed en kundig uit. Hij komt op tijd en werkt netjes. Communicatie is ook super verlopen! Ik raad Ridders Montage zeker aan voor het plaatsen van ramen!
Patrick
Patrick
2022-10-31
Vriendelijk en goede prijs kwaliteit. Netjes gewerkt en een echte aanrader
Angelique Frijters
Angelique Frijters
2022-08-05
Mooi groot raam geïnstalleerd op slaapkamer schuine wand 3in1 velux raam Keurig geïnstalleerd en alles netjes afgewerkt Top
image00023

Onze werkwijze

Wanneer wij een VELUX dakkapel serre plaatsen, werken wij altijd volgens een vaste werkwijze. Zo ontstaat er later geen verwarring en geniet je snel van jouw nieuwe dakserre.

Offerte: Wanneer je besluit dat deze VELUX dakserres iets voor jou zijn, dan kun je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht je de dakserres toch met eigen ogen willen zien? Maak dan een afspraak om bij ons in de showroom de dakserres te bekijken.

Montage: Voor we aan de slag gaan, zorgen we voor goede bescherming van de meubels en de vloer. We zorgen dat de constructie van het dak behouden wordt en zorgen dat alles goed geïsoleerd blijft. 

Afronding: Binnen een gemiddelde van 4 uur zijn we klaar met de montage. Hier geven we je nog een instructie over het gebruik en het onderhoud en je kunt nu genieten van de licht en ruimte op zolder!

Download gratis de VELUX brochure!

Download Brochure

Wat kun je verwachten?

  • 6 voordelen van een VELUX dakserre
  • 10 tips voor een beter binnenklimaat
  • Alle mogelijkheden van de VELUX dakserres
Mockup-Velux-Dakkapel-online-Brochure-nieuwe-stijl-WEB.pdf

Onze gerealiseerde projecten

Is de VELUX dakkapel serre iets voor jou?

Is deze VELUX dakkapel serre iets voor bij jou thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte op! Naast online zoeken naar een dakserre, hebben wij ook een showroom! Op afspraak is deze geopend en kun je met eigen ogen onze vergunningsvrije dakserres bekijken. Maak nu snel een afspraak!

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

image1

Officieel VELUX Montage Partner

De montage van een VELUX dakkapel serre vereist vaardigheden, ervaring en de juiste gereedschappen en materialen. Wanneer je investeert in VELUX producten, wil je natuurlijk dat dit goed wordt gemonteerd. Wij zijn officieel VELUX partner. Dit houdt in dat:

  • wij getraind en gecertificeerd zijn
  • Werken volgens de montagerichtlijnen
  • Hebben ervaring met het plaatsen van VELUX producten
  • Geven deskundig advies over de aankoop en montage.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!